Til Forsiden Introduktion til ChildrensBibleArt
ChildrensBibleArt arbejder ud fra den grundholdning,
at børns kreativitet er berigende. Både for børn og voksne!
Og berigende i flere betydninger.
  Mie 4 årr DK 2015 Regnbue / Noah, 1Mos 9,13


Regnbue / Noah, Mie 4 år Danmark 2015 1Mos 9,13

Grundtanken er at lade børn illustrere bibelske beretninger i formatet 12x18 cm, som er standard og dogme for "artmoney". For derved kan børns unikke og smukke bibelske illustrationer blive til artmoney, helt på linje med voksnes værker, og de kan sælges gennem www.artmoney.org samt på udstillinger og ved arrangementer. Artmoney har en fast pris eller kurs på 200 kr.

På ChildrensBibleArt-kunsværkets bagside kan man se:
Værkets titel og kunstnerens fornavn, alder og land, samt årstal, og der er anført, hvilken bibelsk beretning, der har inspireret kunstværket.
Desuden er der mulighed for en bemærkning eller forklaring fra barnet, vedrørende værket. Endelig står der artmoney.org eller en variant heraf, f.eks. www.artmoney.org/users/childrensbibleart

Overskuddet ved salget bruges til at hjælpe og udfolde børns kreativitet i lande, hvor der er mindre råd til den slags aktiviteter. Det kan fx være ved at sponsorere farver, papir og så videre.
Børn og unge fra 0 til 18 år og fra alverdens lande kan bidrage til ChildrensBibleArt.org

Bibel-tegninger, som doneres til formålet indsendes til
CBA / Lærernes Missions Forening
Hammelmosevej 6
DK 9382 Tylstrup
Denmark

Læs mere om ChildrensBibleArt på www.childrensbibleart.org
Se donerede ChildrensBibleArt-værker på www.artmoney.org/users/ChildrensBibleArt


ChildrensBibleArt er opstået som en vision hos Holger Madsen. Holger har delt visionen med Lærernes Missions Forening (LMF) som nu driver ChildrensBibleArt.

LMF er en almennyttig forening i Danmark, som har til formål at samle medlemmerne til bøn og arbejde for kristen mission. Lærernes Missions Forening (LMF) er godkendt af myndighederne til at modtage gaver, som giveren får skattefradrag for.
LMFs indsamlingsvirksomhed er godkendt af Indsamlingsnævnet, og LMF er medlem af ISOBRO.

Contact ChildrensBibleArt